» » Disseny i decoració de la seu “Biofilia-Vanderlande”. Guanyador del Premi Lletra d’Or 2018.

Disseny i decoració de la seu “Biofilia-Vanderlande”. Guanyador del Premi Lletra d’Or 2018.

posted in: Projectos de éxito | 0

L’any passat, la multinacional Vanderlande va traslladar la seva seu principal al WTC Almeda Park de Cornellà. Repro Disseny va ser la impremta encarregada d’imprimir i decorar l’oficina de dalt a baix en un temps rècord.

Vestibulo Vanderlande-DisenoDuctus-Raul-Martinez 

Retolem centenars de metres de parets amb vinil mat. Col·loquem lletres corpòries per a diferenciar els espais, vinils a l’àcid per a guanyar intimitat i donar un toc minimalista als cristalls. Numerem centenars de taquilles amb vinil de tall a més d’aconseguir una decoració molt especial en els banys gràcies a uns dissenys súper originals.

Biofilia o amor a la vida ha estat el que ha inspirat a Estudi Ductus, especialment a Rubén Rodríguez, a crear aquest projecte que ha estat el guanyador del Premi Lletra d’Or del passat any.

Ens consta que el nostre treball ha estat un èxit però en gran part ha estat possible gràcies a creativitat de Rubén Rodríguez i al bon criteri i experiència de Raúl Martínez de ADIC Arquitectes. Gràcies als dos!