es | ca
   

Entradas para junio 2017

 

IMPRESIÓN TEXTIL, VERSÁTIL Y ESPECTACULAR

La IMPRESIÓN DIGITAL TEXTIL es una solución de impresión digital de gran formato muy útil y de gran valor para sectores como el interiorismo y la comunicación visual.


Para el interiorismo, la impresión digital textil de gran formato se emplea sobretodo en la producción de wallpapers, lienzos decorativos y revestimientos de displays o mobiliario.
Para la comunicación visual, lo habitual es imprimir publicidad y elementos corporativos tales como banners, banderolas, retroiluminados, lonas o cartelería en soportes flexibles como el poliéster o el algodón.

A continuación, mostramos algunos elementos impresos en textil que acabamos de producir para nuestros clientes:


PLAFONES CORPORATIVOS - PERFILERÍA DE ALUMINIO + IMPRESIÓN TEXTIL EN AMBAS CARAS ( PARA OFICINA CENTRAL ADAM )

 

LONA TEXTIL OPACA PARA CAJÓN DE ALUMINIO (  PARA SALA FORMACIÓN EN ALCON CUSÍ  )

 

GRÁFICAS TEXTILES BACKLIGHT ESPECIAL PARA CAJONES ILUMINADOS (  PARA TIENDA HISPANITAS EN VILADECANS THE STYLE OUTLETS )

 

 

 

PHOTOCALL - ESTRUCTURA + LONA TEXTIL ( PARA EVENTO ORGANIZADO POR WE BARCELONA )

 

BANDERA CORPORATIVA CON IMPRESIÓN TEXTIL ( PARA CONCESIONARIO FORD COVESA )

 

Col·laborem amb el talentós equip ETSEIB Motorsport per a la Formula Student

El passat 25 de maig la nostra empresa va col·laborar en un esdeveniment molt interessant organitzat pel PowerTrain Department, ETSEIB Motorsport, de la facultat d’Enginyeria de la UPC de Barcelona.


El ETSEIB Motorsport és un equip d’estudiants format per enginyers que estudien els últims cursos d’Enginyeria Industrial a l’ETSEIB.

El seu objectiu és dissenyar i construir un monoplaça apte per competir a la Formula Student. Per tal de complir-ho, cada temporada s’organitzen els membres d’acord amb les necessitats de disseny pel prototip. En termes generals l’equip està dividit en les seccions de Tren de Potència, Xassís i Aerodinàmica, Dinàmica, Electrònica i Gestió.


 

Aquest any presentaven el desè monoplaça, anomenat Rollout Cat10E, convertint-se amb l’única facultat espanyola que ha dissenyat i construït any rere any un nou prototip i que ha participat en les diferents competicions internacionals universitàries.

Ha sigut un autèntic plaer ajudar a aquests joves plens de talent, bon rotllo, energia i sobre tot, molt treballadors. Podem  estar molt tranquils amb el futur del nostre país, fins el proper any!!!

Proveedores