es | ca
   

 

Col·laborem amb el talentós equip ETSEIB Motorsport per a la Formula Student

El passat 25 de maig la nostra empresa va col·laborar en un esdeveniment molt interessant organitzat pel PowerTrain Department, ETSEIB Motorsport, de la facultat d’Enginyeria de la UPC de Barcelona.


El ETSEIB Motorsport és un equip d’estudiants format per enginyers que estudien els últims cursos d’Enginyeria Industrial a l’ETSEIB.

El seu objectiu és dissenyar i construir un monoplaça apte per competir a la Formula Student. Per tal de complir-ho, cada temporada s’organitzen els membres d’acord amb les necessitats de disseny pel prototip. En termes generals l’equip està dividit en les seccions de Tren de Potència, Xassís i Aerodinàmica, Dinàmica, Electrònica i Gestió.


 

Aquest any presentaven el desè monoplaça, anomenat Rollout Cat10E, convertint-se amb l’única facultat espanyola que ha dissenyat i construït any rere any un nou prototip i que ha participat en les diferents competicions internacionals universitàries.

Ha sigut un autèntic plaer ajudar a aquests joves plens de talent, bon rotllo, energia i sobre tot, molt treballadors. Podem  estar molt tranquils amb el futur del nostre país, fins el proper any!!!

Proveedores